Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Oργανωτική Συνάντηση του REDH στο Καράκας

Καράκας 3/12/2023, Οργανωτική Συνάντηση του REDH
Περισσότερες από 30 συμμετοχές από 19 χώρες
Στις 3 Δελεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήιθηκε στο Καράκας η προγραμματισμένη Οργανωτική Συνάντηση των μελών του Δικτύου στην Υπεράσπιση της Ανθρωπότητας (REDH) που βρέθηκαν τις μέρες εκείνες στο Καράκας για τα δύο διεθνή συνέδρια ( Bolivarianismo vs Monroísmo και 2o Congreso Internacional de Comunicación ~LAUICOM) και τη διεθνή παρατήρηση στο δημοψήφισμα για το Εσεκίμπο.

Casona Cultural Aquiles Nazoa

Βρεθήκαμε πάνω από 30 εκπρόσωποι εθνικών παραρτημάτων του REDH, από 19 χώρες, τόσο της Λατινικής Αμερικής (Βενεζουέλα, Κούβα, Βραζιλία,Μεξικό, Αργεντινή, Χιλή, Εκουαδόρ, Ονδούρα, Ουρουγουάη,Παραγουάη, Ελ Σαλβαδόρ, Δονινικανή Δημοκρατία) όσο και του υπόλοιπου κόσμου (Ρωσία, Ελλάδα, Σερβία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία,Καταλωνία), στον ιστορικό χώρο Casona Cultural Aquiles Nazoa , την παλαιά προεδρική κατοικία που μετατράπησε σε Πολιτιστικό Κέντρο το 2019.


Ήταν από τις σπάνιες φορές που οι εκπρόσωποι των διαφόρων παραρτημάτων του δικτύου βρίσκονται δια ζώσης, καθώς το σύνολο των διεθνών συνεδριάσεων πραγματοποιείται μέσω τηλεδιασκέψεων. Είχαμε την ευκαρία να γνωρίσουμε από κοντά τόσο κόσμο που ~ μεσολλαβούσης και της πανδημίας ~ μιλάγαμε διαδικτυακά.



Τα μέλη της Γραμαμτείας του REDH ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις στη δράση του δικτύου, για τη, παραγωγή και διάδοση οπτικοακουστικό υλικου (κανάλι youtube) αλλα και τις πλούσιες δράσεις και το ακαδημαικό και συγγραφικό έργο σε διάφορες χώρες.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί  των παρευρισκομένων από τα νέα Παραρτημάτα (Ελλάδα, Σερβία, Βέλγιο, Καταλωνία) και στη συνέχεια χαιρέτισαν πολλοί από τους ιδρυτές του δικτύου καθώς και μέλη διαφόρων παραρτημάτων.


Έγινε μία ευρύτατη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για την συνέχιση της ανάπτυξης του δικτύου με παραρτήματα και σε άλλες χώρες  και παραγωγή νέου υλικού και τέθηκαν νέοι στόχοι για τα παραπάνω. 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου